Muzejski umjetnički kalendar za 2022.
Admin | 8. prosinca 2021.

Temeljitom obnovom Staroga grada Zrinskih promijenila se ne samo vizura povijesne jezgre Čakovca, nego i percepcija javnosti prema njegovu značaju i važnosti. Konačno je do punog izražaja došao neprocjenjiv turistički kapital koji nam se desetljećima nudio, a nepravedno smo ga prepuštali zaboravu i marginalizaciji. Sada znamo da na vrijednostima koje smo baštinili od Staroga grada možemo odgajati svoju djecu i nadahnjivati se slavnom prošlošću svojih predaka.

 

Međutim, ono što smo obnovom postigli sada bismo trebali smišljeno i studiozno predstavljati hrvatskoj i europskoj kulturno-turističkoj javnosti, jer bez kvalitetnog „brendiranja“ neće se u širim okvirima za nas niti znati niti čuti. Načina ima bezbroj, a među njima je i tiskanje kalendara s kvalitetnim i privlačnim fotografijama našeg najpoznatijeg i najposjećenijeg spomenika kulture.

toga smo angažirali istaknutog fotografa Denisa Perčića iz studija Reci da, koji je izradio dvanaest jedinstvenih, panoramskih fotografija Staroga grada dimenzija 47x66 cm. Kalendar je prikladan kao božićni ili novogodišnji poklon za prijatelje, bliske i vama drage osobe te domaće i strane poslovne partnere.

Cijena kalendara je 80 kuna. Narudžbe se primaju na tel. 040/313 499, e-mailom na mmc@mmc.hr, a najbolje bi bilo da nas posjetite u muzejskoj suvenirnici i uvjerite se iz prve ruke u kvalitetu proizvoda koji vam nudimo. Usput ćemo vam pokloniti besplatnu ulaznicu za razgled muzeja Riznica Međimurja.

 
ARHIVA VIJESTI
MUZEJ MEĐIMURJA ČAKOVEC
 
Trg Republike 5, 40000 Čakovec
T/F +385 (0)40 313 499
EMAIL mmc@mmc.hr
LJETNO RADNO VRIJEME: 1. travnja - 31. listopada
Ponedjeljak: od 10 do 20 sati
Utorak - Petak: od 8 do 20 sati
Subota - Nedjelja: od 10 do 18 sati
ZIMSKO RADNO VRIJEME: 1. studenog - 31. ožujka
Ponedjeljak: od 10 do 18 sati
Utorak - Petak: od 8 do 18 sati
Subota - Nedjelja: od 10 do 14 sati
Blagdanima i državnim praznicima muzej je zatvoren. Rad s korisnicima je od ponedjeljka do petka u razdoblju od 9 do 14 sati, uz prethodnu najavu i dogovor s kustosima pojedinoga odjela.
PRATITE MMČ NA